CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Thursday, 19 April 2012

NS in my hearts

first of all , assalamualaikum and alhamdulillah for this night , dapat luangkan masa dengan blog tercintaKU , he . malam ni stay alone dekat rumah . ayah and ummi ke LCCT -,- amik uncle dari sabah . gamaknya ayah kene tambah lagi satu kereta untuk anaknya . boleh lah balik kampung . tade   kesunyi di rumah ni ;) tujuan update blog malam ni , nak luahkan rasa rindu kat  PLKN ohhh -,-  rasanya luahkan dengan gambar2 kenangan lah , huish betapa rindunya kat sayangKU , miss all of you !! 


*ni lah kesyanganKU , masa kat sana . mereka lah yang jaga aku time sakit , sedih , rindu and everythings lahh . mereka buat aku rasa dunia ni tak adil kalau aku menyakiti hati mereka tp wahai kawan , bila kita bersahabat . biarlah keikhlasan itu terpahat di hati . bukan semata2 untuk tunjuk baik di hadapan mereka . terima seadanya dengan pendapat , kritikan and others . UKHTI2 KU SAYANG , UHIBBUKUM FILLAH :) 

hoho , ni first time weyh aku duty . xoxo . at least dpt pengalaman lah . lagi2 jaga bahagian pendaftaran . memang dapat karok lah kan kwn2 duty . hehehe . sebelah aku tu eny . haa , jangan main2 ouhh , dia tu captain . takut aku dengan dia . haa . guraw jekk . 

haa ni dia kwn rapatKU  disana . dia lah yang banyak berjasa dengan aku . aku panggil dia kechik , nama sebenar syahirah . fuhh -,- dia comel ouhh ! heee ;) dkt fb fatin IMANI tu bnyk ak upload gambar dgn dia , betapa rapatnya kami tp ak dah deactivekan . hmm :(  sayang kau :3

ni jugak dikatakan loving girlfriends laa *yana and su stich 
ni time mentor mentee tapi ayah tak datang pun time ni :( sedihh ! masing2 pi jumpa ayah and mummy masing2 , anak perantauan ! ;)

ni lah juara wira wirawati ALPHA , ayah erman proud gila dengan kiterorg , hahah ;) nengok lah siapa kami . BRAVO !!  dont fight2 okehh , terima keputusan dengan redha . hihihihi
konon lah nak jadi wanita arab , berpurdah lah kan . aku dengan nazierah after pebarisan tamat latihan kumpulan1/siri9/2012
ketara gilakkk lahh muka aku tu , terselah kegelapan derr . hee . kenangan terindah dengan ajk dobi and zara ;)
kami menikmati keindahan laut disana ;)


boy's version






hari terakhir di KEM 









FREEDOM ON 16 MARCH 2012

1/1/2012-17/3/2012 
terima kasih atas persahabatan dan kerjasama 
maaf kepada gambar yang tiada tu *xpilih kasih pun tapi banyak lah 
pertemuan dan perpisahan adat bagi manusia so kawan-kawan , kalau rasa rindu . doa selalu untuk sahabat . insya'allah berjumpa di JANNAH 

trully from my heart , i really2 miss alpharians 

NOR IMANI 

2 comments: