CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Wednesday, 4 May 2011

UKM 30 .04-01-05

salam . ha !! kali ni best ckit lah kot story ak . malas lah nak post about islamic2 lagi . klu ad mood , ak post ok !! hmmm . UKM ?? hmm . kita org p sana nx menuntut ilmu !! hmm . ari jumaat malam , we all bergerak . mak ayh ummi amni yang hntr kita owg , stay kat umah pakcik dia kat bangi . kitaowg smpi dah lewat malam , hmm , bisalah kan anak dara , adew jek story yg nk diceritakan . pasal kekasih gelap lah , problm kat skolah . ahahahah ! malam 2 kiterowg disampuk hantu gelak !! asyk nak gelak jek sampai x hengat dunia !! ummi , hajar , teha begabung jadi hantu gigi !! <wink wink >  malam 2 ummi amni tido awal dari kita org . masing2 tgh melayan mcej . maklumlah !! hot !! macam goreng pisang ! *btul x ?? taram jek !! pas 2 ak pown berborak-borak lah ngan hajar . cite pasal kekasih hati dia !!  ahahha . sy lah paling nak tahu !! diam2 dia 2 !! sambung sendirilah !! ak nengok jam dah pukol 4 a.m tapi hajar still cita lagi . ak un dengar lah. org tgh bahagia !! :)) kihkihkih . ak un x tahu lah macam mane ak ley tidow kn !! tbe2 mak ummi dak kejutkan !! uhhh ! ngantuknya !!! terpaksalah buka kan mata ni !! lepas 2 kami un siapkan lah diri . ni baru first day nak p . pertama yang ak pikirkan . takowt ngantuk jek tyme dngr ceramah 2 !! wuargh !! tp naseb lah sy ni seorang yang tahan !! kuangkuang !!! n dah sampai disana , we all pown sign up lah !! macam nak sign up fb lah pulak kan . kuang kuang :)) nthen p sarapan kat bangi . area UKM lah !! aduiaiii !! xtahu nk breakfast ap ?? last2 choice roti canai satu !!! siap !!! kihkihkih . saya ni x pandai nak breakfast pagi2 . selalu nya klu bangun waktu cuti pown , sekali gus lunch sekali . ahahahah :)) thts normal !!! selagi belum married . nthen we all back 2 UKM n go 2 hall . fuhhh !!! terkejut ak !!! org dah ramai !! tp we all ttp steady !! relax sudah !! masuk-masuk jewk . xdew lah pandang lelaki . cewahhh !! *baik ar !! jage mate tp tbe2 jek lah ak terminat seorang mamat ni !! mmg sweet lah !!! smart !!! ceh !!! tp pelajaran ak tetap diteruskan , yelah !! pi sana dengan niat untuk belajar , bukannya nak cuci mata !! naseb lah sedar diri ckit ! *ckit jek !! pas 2 terus kan pelajaran . tyme 2 bio . mmg FUN lah . haffa izzah is da best !!! nnt nx follow lagi untuk programe selanjutnya . semoga dapat jumpa dia kan !! heeeeee :)) name dia biar lah rahsia !! uhhh !! nthen kita org pown balik lah . programe hbs kol 4.30 p.m so kitaowg pown balik . cita2 nak sambung tido coz semalaman tido lambat !! sampai2 rumah jek , aunty umi tgh nengok KHURAFAT . ak un join lah sekali walhal ak dah nengok un !! hajar dah naik ke bilik . nthen lepas solat dia turun balik . same goes wth me . umi join sekali n aku !! minum petang sekali . lepas 2 , mahrib tyme pown sudah menyahut . ak , hajar , n umi un naik atas . ak stret naik ats katil , hajar un amek bantal stret tdow kat lantai bawah . dia dah biasa ! kuankuang :)) ap lagi , tertido lah kita orang . hahahah :)) memang ngantok gila !! lepas maghrib , umi kejotkan coz nak kuar p makan , tyme 2 ak dah mandi tp ad sorang budak ni x mandi ag , hahahah nak taw ?? klu bukan si . . *rahsia !! dah lah kejutkan dia susah !! macam2 ragam . hajar2 !! *terkantoi ! hee . umi pulak mcm mak org . tp we all best sngt2 . dah rase cam sibling pulak !! pas 2 kitaowg kuar makan , dah makan , dah makan , balik r . kenyang !! so dah smpi rumah . jadi lah gila kembali !! errr ahahahah :)) pas 2 dah kol 12 a.m , mata pown suruh tutup !! tido lah kami :)) so esk pagi 2 , dtg lah lewat ckit , sebab dah tahu start kol 9 . hmm . relax2 lah . bgun kol 7 !! kikih !! tyme 2 sampai sane dah penuh r . first2 , ak cari mamat 2 , uhh , dia ada . gila lah !!! geramnye ak !!! lepas 2 , study macam biasa jek lah kan . tyme 2 ak pandang dyer , pas 2 dyer pown pandang !! bertentangan mata lah kami !! kahkahakahak :)) stret ak pndng tmpt lain !! dosa !! heee . lepas 2 , tamat lah sesi pembelajaran . ak nengok dr jarak jauh jek . hmm :(( pas 2 otw balik melaka , angau !! naseb lah hajar ad . hajar pulak minat belang 2 !! hanya kami berdua :)) dah smpi d melaka . ak stret lah on9 fb . n nengok lah techer dah upload ke blum but blum lagi ! *disapointed !! so esk pagi ak un balik , techer dah masuk kan ! huahauhaua !! ap lagi . i tagged lah pic mamat 2 !! n saya un ad la post sumthng kat wall techer , dyer un menyebok komen2 btw sy x tahu un 2 dyer . hahahah . lepas 2 dyer main poke2 pulak . n finally dia add n chat n saya . uhhh !! rupa2nye dia 2 peramah !!! best r dapat jadi kawan ngan dia 2 !!nyway dia 2 ex sbp n then dia xthn sklh 2 , dia pndah sekolah agama kat penang !! dia un amek 11 subjects . lepas 2 , we all hari2 lah chat . dah jadi baik pulak !! tp yg sweet sy berbahasa ngan dia kau ak tp dia still pnggl awk sy n sumtyme he called me FATIN . so sweet !!! i loikeee :)) nthen we all pown borak2 lah n tbe2 dia bagi no , so mntx no sy , ak x tahu lah nak buat ap kan . tp dah nak jadi kwn , ak bg lah !! ssh nak dpt kwn jauh2 !! lagiun dyer dah ad awek !! kawan lagi best !! mmg sportng habis !! n ad part2 soalan cepumas !! rupa2 nya dia un perasan ak !! uhh . suka + malu !! =_= !! sy un steady jek !!! pas 2 dia ajak p programe add math bulan 6 ni tp disebabkan sy tiada , x dpt lah p !! maybe tyme sy ad di MEKAH !! :)) ap2 un dia dah jadi kawan sy n sy pi sana un bkn nak cr pakwe tp nak study . insya'allah sy akan dapatkan result tergempak !! n foe him . welcome 2 my frend :)) hahah :))
end of story , sweet memory HAJAR , AMNI , FATIN :))

1 comments: